Notícies

Diàlegs per la pau – Amb la mirada cap al Sàhara

Categories: Notícies

29 de juny de 2015

Untitled Infographic(3)El dia 9 de juny vam organitzar la primera formació en el marc del projecte “Diàlegs per la pau”. Per la primera sessió vam escollir treballar el territori del Sàhara i el poble Saharauí amb els entitats juvenils del grup de treball de cooperació del CJB.
Les sessions formatives de “Diàlegs per la pau” neixen amb l’objectiu de dotar a les entitats juvenils de la ciutat que volen fer cooperació de recursos, eines i coneixement sobre la cooperació, la pau i la història dels pobles en conflicte. Ho vam fer de la mà de dues entitats que treballen amb un mateix objectiu: cooperar amb el poble saharauí per tal que aquests s’apoderarin i puguin millorar les seves condicions de vida.

Les entitats que ens van realitzar la formació van ser: L’Equip del Sàhara d’Escoltes Catalans i Gràcia amb el Sàhara-ACAPS. Totes dues ens van endinsar en la història d’aquest poble, tornant temps enrere en una serie de decisions que han portat a aquest poble a l’espera infinita.
Valorem molt positivament aquesta sessió perquè la lluita és la mateixa, la defensa dels drets d’aquest poble però de vegades les entitats fem molta feina però queda invisibilitzada. Trobar-nos a través de “Diàlegs per la pau” ens permet connectar-nos i buscar la manera de cooperar.

Gràcies a tothom! després de l’estiu continuem!

foto 1(5) foto 2(1) foto 4(1) foto 5(3)

Contingut relacionat