Notícies

Diàlegs per la pau – Crònica de l’Equip de Cooperació d’Escoltes Catalans

Categories: Dialegs per la pau Notícies Recursos

2 de juliol de 2015

fotoEl dimarts 9 de juny l’Equip de Cooperació d’Escoltes Catalans va formar part de la iniciativa del CJB; Diàlegs per la pau, juntament amb l’ACAPS, altra entitat convidada. L’equip va exposar el projecte realitzat al campament de refugiats sahrauís el novembre passat a Auserd. També, es va comptar amb la presència de dues convidades especials: l’Aixa – jove sahrauí vinculada fa un temps a l’AE Grimpamons- i la Rita, mare acollidora que coneix de ben a prop la Causa.

Els membres de l’equip d’EC vam parlar de l’aïllament que els Exploradores Sahrauís viuen en tant que organització no reconeguda per les associacions d’escoltisme mundial, de l’estructura de la seva entitat, dels espais formatius que vam compartir i altres experiències al territori.

Vam tenir l’oportunitat de xerrar amb el grup de Cooperació del CJB i amb el company de la Federació d’Associacions Catalanes Solidàries amb el Poble Sahrauí. Formant part d’un debat on vam analitzar el context, les polítiques que afecten, la vida als campaments etc.

Una jornada interessant i que de ben segur ha servit per aportar un gra més de sorra a aquesta lluita per un Sàhara Lliure!

L’equip de cooperació d’EC.

Contingut relacionat