Notícies

El projecte Sàhara – Escoltes Catalans

Categories: Recursos

2 de juliol de 2015

Captura de 2015-07-02 13:03:23Escoltes Catalans, associació escolta laica de Catalunya, va engegar fa anys un projecte de cooperació amb els escoltes del Sàhara Occidental. Aquest projecte de cooperació té per objectiu compartir bones pràctiques de l’escoltisme i cooperar per tal de rebre un aprenentatge mutu en el marc de l’escoltisme, l’educació en valors i l’educació per la pau. Aquest projecte es gestiona des de l’Equip del Sàhara d’Escoltes Catalans que va tenir l’oportunitat de baixar als camps de refugiats i conèixer de primera mà els Exploradors així com d’intercanviar reflexions, debats i dinàmiques.

Feu un cop d’ull al seu viatge, un breu relat sobre com van viure aquesta experiència acompanyat d’unes fotografies impactants!

PROJECTE AL SÀHARA_MURAL INFORMATIU

Contingut relacionat