Notícies

Xerrada sobre pau i justícia global – Espai Jove la Fontana

Categories: Dialegs per la pau Notícies

15 de setembre de 2015

cartell lafede.catAmb motiu de la celebració del Dia Mundial per la Pau, LaFede.cat i La Fontana organitzem una xerrada debat entorn als refugiats i refugiades, les desigualtats o la justícia global, entre d’altres temes que ens afecten avui dia.

La sessió es dividirà en dues parts. Una primera part consistirà en una dinàmica on veurem diferents posicionament davant conceptes com la violència, la democràcia, el desarmament o la pau. A partir de les conclusions obtingudes, es generarà un debat entre els assistents i els ponents de la xerrada.

En segon lloc, es presentaran dues entitats de LaFede.cat que treballen aquests conceptes per tal de vincular-los a la feina del dia a dia de les associacions del tercer sector.

Data: Dimarts, 22 de setembre del 2015, a les 18h

Organitza: LaFede.cat i La Fontana – facebook – @Lafede_cat

Contingut relacionat