Notícies

#2 Diàlegs per la pau – Palestina: lluita no violenta i resistència

Categories: Dialegs per la pau Notícies

11 de novembre de 2015

Palestina2(2)El proper dia 30 de Novembre a les 19h a l’Espai Jove la Fontana es presenta la segona sessió del cicle de xerrades per la pau “Diàlegs per la pau” en motiu del Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí (29 de Novembre). Aquesta vegada la nostra mirada viatja fins a Palestina de la mà de dues entitats: JUNTS, l’Associació Catalans de Jueus i Musulmans i del BDS Catalunya, la campanya de Boicot, Desinversions i Sancions. Dues perspectives diferents que treballen de manera complementària per la causa palestina.

Les sessions formatives de “Diàlegs per la pau” neixen amb l’objectiu de dotar a les entitats juvenils i a les persones joves de la ciutat que volen fer cooperació de recursos, eines i coneixement sobre la cooperació, la pau i la història dels pobles en conflicte. Les sessions es plantegen de la mà de d’entitats que o bé treballen al territori o bé treballen per millorar les condicions del poble palestí des de Catalunya.

Vols conèixer el conflicte? Vols escoltar vivències i experiències viscudes al territori? Vols poder compartir les teves experiències i debatre sobre el conflicte? Tens ganes de participar i no saps com ni on?

Aquesta és la teva oportunitat!

Clica aqui per anar a l’esdeveniment de facebook!

Contingut relacionat