Notícies

#Diàlegs per la Pau – Formació de Cultura de Pau

Categories: Dialegs per la pau Notícies

11 de gener de 2016

dIALEGSN - cULTURA DE PAU3(8)(1)

Des del grup de treball de Cooperació del Consell de la Joventut de Barcelona, l’Espai Jove la Fontana i Metges del Món us oferim un curs sobre cultura de pau, drets humans, globalitzacio i desigualtats. És un curs complet que hem dividit en tres sessions per a poder facilitar-vos l’assistència. Les sessions seran de dues hores i les realitzarem a l’Espai Jove la Fontana els dies:

  • 15 de Desembre de 20h a 22h: Què sabem dels Drets Humans i de la Cultura de Pau?

 

19 de Gener de 20h a 22h: Com vivim les vulneracions dels nostres drets arreu del món? I les diferents violències?

 

16 de Febrer de 20h a 22h: Com podem contribuir a la transformació social des del nostre entorn?

La formació és gratuita i està pensada per a persones joves associades i no associades que tinguin interès per formar-se sobre els conceptes de pau, solidaritat i cooperació. El curs es divideix en dues parts, una primera part de “capacitació” on ens proporcionaran informació i recursos per ampliar els nostres coneixements i una segona part de caire pràctic destinada a idear i treballar conjuntament.

Com volem aprofitar al màxim la formació i volem tenir l’oportunitat d’aprofundir veritablement en els conceptes el curs estarà limitat a 15 persones. Per aquest motiu us recomanem que no trigueu en apuntar-vos però que ho feu convençudes de que podreu venir a les tres sessions!

Contingut relacionat