Notícies

Inscripcions al Festival TanjaZoom – Maig 2016

Categories: BCNZoom Tanjazoom

15 de març de 2016

Els esplais i caus teniu l’oportunitat de viatjar a Tànger i ser partícips del Festival TanjaZoom els dies 27, 28 i 29 de Maig de 2016.

La proposta va dirigida a les unitats i grups de joves i adolescents dels esplais i caus de Barcelona que vulguin viatjar a Tànger i que puguin oferir i dinamitzar un conjunt de tres tallers dirigits al treball amb les persones joves del territori. Aquest any el TanjaZoom girarà entorn a tres temàtiques al voltant de les quals haureu de centrar els vostres tallers:

  • Medi ambient
  • Migracions
  • Gènere

L’objectiu és que des dels vostres grups de joves i adolescents pugueu plantejar tres tallers i presentar-vos a aquesta convocatòria. És una gran oportunitat per mostrar com des de la vostra entitat treballeu les diferents temàtiques i per compartir l’experiència amb persones joves de la ciutat de Tànger.

Requisits per participar-hi

  • Poden participar unitats/grups de joves o adolescents d’un esplai o cau de Barcelona. Un màxim de 12 persones: 10 joves i 2 acompanyants (monitors i monitores).
  • Poden participar persones joves entre 15 i 19 anys sempre acompanyades dels seus monitors o monitores.
  • Els grups de joves o adolescents es comprometen a preparar i dinamitzar els tallers durant la realització del Festival TanjaZoom.

El termini d’inscripció finalitza el 15 d’Abril!

Si esteu interessades en poder presentar-vos cliqueu

AQUI

Animeu-vos, és una experiència única!

 

 

 

Contingut relacionat