Notícies

Nou curs de Diàlegs per la pau: Art i conflicte, art social i cultura de pau.

Categories: Dialegs per la pau Notícies Recursos

10 d'octubre de 2016

cartelldef

Des del Consell de la Joventut de Barcelona i l’Espai Jove la Fontana us oferim un curs anomenat: Art i conflicte, art social i cultura de pau. Es tracta d’un que curs pretén descobrir l’art com a eina que permet mediar, generar discursos, construir relacions i imaginaris col·lectius encaminats a l’apoderament personal i col·lectiu. És un curs complet que hem dividit en quatre sessions per a poder facilitar-vos l’assistència. Les sessions seran de dues hores i mitja i les realitzarem a l’Espai Jove la Fontana els dies:

  • 10 de novembre de 19h a 21:30h: L’ art social i transformador
  • 15 de novembre de 19h a 21:30h: La gestió dels conflictes i la cultura de pau través de l’art
  • 22 de novembre de 19h a 21:30h: El paper del dinamitzador en els projectes d’art social
  • 29 de novembre de 19 a 21:30h: Taula rodona, límits i potencialitats de l’art com a eina per la gestió de conflictes i la cultura de pau.

 

La formació és gratuïta i està pensada per a persones joves associades que tinguin interès en formar-se i posar en pràctica tot l’aprenentatge al seu entorn.
Com volem aprofitar al màxim la formació i volem tenir l’oportunitat d’aprofundir veritablement en els conceptes el curs estarà limitat a 25 persones. Per aquest motiu us recomanem que no trigueu en apuntar-vos però que ho feu convençudes de que podreu venir a les quatre sessions!

La data límit per omplir el formulari d’inscripció és el dia 3 de novembre!

Més informació sobre el curs: AQUÍ

Contingut relacionat