Notícies

Atreveix-te: talla amb els rumors racistes! – Coneix la Xarxa BCN Antirumors

Categories: Notícies Recursos

9 d'octubre de 2017

 

DKO_oOiX0AAkPlLLa Xarxa BCN Antirumors a ha presentat el seu nou desplegable: “Atreveix-te, talla amb els rumors”. Amb ell presenta tot el que es fa i s’ofereix des de la Xarxa. El Consell de la Joventut de Barcelona és entitat membre de la Xarxa i més d’un cop ha demanat formacions i col·laboracions a la Xarxa. Es tracta d’un recurs importantíssim per a totes les entitats juvenils de la ciutat, que cal compartir i fer servir.

Et preocupa el racisme que veus al teu voltant, creus que com a persona o com a entitat pots aportar?Vols aprofundir en el treball antiracista i per la igualtat de drets? Uneix-te a la Xarxa BCN Antirumors, demana una formació, participa a les xerrades de l’Espai Avinyó, inscriu-te als cursos que ofereixen…

 

QUÈ ÉS LA XARXA BCN ANTIRUMORS

Contingut relacionat