Notícies

Xerrada: Dones joves musulmanes: agents de canvi.

Categories: Notícies Recursos

11 d'octubre de 2017

txdonesjovescartell_50

El proper dijous dia 19 a les 19h l’Espai Jove la Fontana (c.Gran de Gràcia 190-192, L3)  acull la xerrada “Dones joves musulmanes: agents de canvi”. Una gran oportunitat per escoltar de primera mà les experiències de dones joves musulmanes sobre la discriminació que pateixen en l’àmbit laboral i educatiu i de quina és la via que ens proposen per superar-les.

Participants a la taula rodona:

  • Cheima El Jebary Amisnaou, estudiant de treball social i coordinadora de Joventut Multicultural Musulmana (JMM)
  • Fajar Matloob, estudiant de medicinia i membre de Joventut Multicultural Musulmana (JMM).
  • Najat Azzouzi, mediadora comunitària.

La xerrada està emmarcada en la campanya “Teixint Xarxes”, la qual compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya,  i organitzada per Justícia i Pau i en col·laboració amb la Joventut Multicultural Musulmana.

Contingut relacionat