Notícies

Kurdistan: la resistència del Poble del Sol

Categories: Dialegs per la pau Notícies Recursos

13 de novembre de 2017

cartell_2-1-e1510071859427Tornen les xerrades de Diàlegs per la Pau!

El Consell de la Joventut de Barcelona organitza la xerrada Kurdistan: la resistència del Poble del Sol, el proper dimarts 14 de novembre, a les 18:30h a l’Espai Jove La Fontana.

La xerrada comptarà amb les intervencions de Baybars Kulebi, de Col·lectivaT i una persona membre de la Plataforma de solidaritat amb el poble kurd – Azadi. Durant l’acte es tractarà la història de poble kurd i les seves lluites, així com també l’actualitat política referent a aquest territori.

Què és Diàlegs per la pau?

Les sessions formatives de “Diàlegs per la pau” neixen amb l’objectiu de dotar a les entitats juvenils i a les persones joves de la ciutat que volen fer cooperació de recursos, eines i coneixement sobre la cooperació, la pau i la història dels pobles en conflicte. Les sessions es plantegen de la mà de d’entitats que o bé treballen al territori o bé treballen pel coneixement i la sensibilització.

Contingut relacionat