Notícies

Debatem sobre Bòsnia? Estàs convidada!

Categories: Notícies

7 de juny de 2018

cartell docu bòsnia 1 - fontana v2
 En el marc de la setmana La Fontana amb les persones refugiades, el Consell de la Joventut de Barcelona us convida a la projecció del documental “Barcelona, te’n recordes?” fet pel Grup de Treball de Bòsnia. La projecció tindrà lloc el proper 20 de juny a les 19h a l’Espai Jove La Fontana.
Volem aprofitar per recordar el paper de Barcelona durant la guerra de Bòsnia i debatre sobre els reptes que tenim al davant. La situació continua sent molt fràgil i volem reorganitzar-nos per tal de recordar i de transmetre a les més joves de la ciutat el llegat d’aquells anys de solidaritat institucional i ciutadana.

Volem fer visibles les ferides actuals de la postguerra, trencar el silenci mediàtic i posar sobre la taula la memòria històrica.

T’hi apuntes?

Contingut relacionat