Lali Jove 2021: ens veiem el 12 de juny en una edició molt estiuenca!

Per setè any consecutiu celebrem la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona. Tot i que la covid-19 va impedir organitzar-la en l’espai habitual, aquest any us oferim una edició estiuenca: ens veiem al Moll de la Fusta el 12 de juny!

Amb la Lali Jove es dóna resposta a la llarga reivindicació del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que fa anys que demanava un espai gestionat directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona.

Lalijove_2021_poster_edit4

Des del CJB, tot i les circumstàncies que planteja la pandèmia, s’ha fet una aposta ferma per poder fer realitat aquest projecte un any més, tot reforçant el model de festes populars organitzades per la ciutadania i les seves organitzacions, i demostrant que la cultura és segura i que les activitats específicament destinades al públic jove poden complir amb la seguretat sanitària.

Concerts i espectacles

Dissabte 12 de juny

Durant el concert, es garantirà l’atenció directa davant possibles agressions amb un punt Lali Jove Antimasclista per la prevenció i abordament de violències masclistes, racistes, capacitistes i lgbtifòbiques.

Lloc: Moll de la Fusta (<L3> Drassanes)

Altres notícies i posicionaments relacionats
Participació
Reviu les taules rodones de la Fontana by Night VI, l’edició on line
La COVID19 no podia aturar-nos i vam decidir treure endavant una edició més de la Font ...
CJB Participació
58a Assemblea General Ordinària
Aquest és un espai web on trobareu tot allò que fa referència a l’Assemblea General ...
Participació
La pluja no ens atura! Crònica de la Lali Jove
El Consell de la Joventut de Barcelona va organitzar, el pass ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.