Ja tenim aquí la Lali Jove 2023!

Per Santa Eulàlia… torna la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona!

El 2021 i el 2022 la covid-19 i un Sant Jordi amb pedregades ens han impedit organitzar-la amb normalitat, però el 2023 és la nostra!


determinação de radônio http://drogaria.pt/ temer

Traieu les agendes i guardeu-vos la data, que la Lali Jove torna al Moll de la Fusta l’11 de febrer!

Amb la Lali Jove es dona resposta a la llarga reivindicació del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que fa anys que demanava un espai gestionat directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona. Aquest any, han participat del grup motor de la Lali la JUP, ECOM, ALC Stronghold, Sàhara Dempeus, Snts4ever, Esplac, i Erasmus Student Network (ESN) Barcelona.

Amb moltes ganes, us presentem el cartell de la Lali Jove 2023!

Lali Jove 2023

Les activitats

A partir de les 17h hi haurà activitats i tallers simultanis per a joves organitzats per associacions juvenils de la ciutat. Totes les activitats són gratuïtes i obertes al públic!

  • Mira com pinto: activitat per promoure el valor de la diversitat i la diferència i fomentar la flexibilitat cognitiva i el pensament divergent a través del coneixement de les diverses maneres de realitzar una mateixa acció. Entitat impulsora: ECOM.
  • 3D, dona, drets i discapacitat: a través d’un joc de preguntes s’anirà repassant la situació de les dones amb discapacitat en l’exercici dels seus drets: educació, laboral, salut, accessibilitat, etc. Entitat impulsora: ECOM.
  • Sàhara Occidental: activitat de sensibilització sobre les discriminacions i violències que pateix el poble sahrauí i quin és el treball que es fa des de l’associacionisme juvenil. Entitat impulsora: Sàhara Dempeus.

  • determinação de radônio http://drogaria.pt/ temer

  • La Lali patina!: tallers d’skate i altres expressions de la cultura urbana per acostar l’esport a la ciutat al públic que li interessi. Entitat impulsora: Snts 4 ever.
  • Donem a conèixer l’esplai: paradeta informativa  per visibilitzar la tasca de les monitores d’esplai i donar a conèixer què és l’esplai i la seva importància en la societat actual. Hi participaran sobretot esplais que els faltin monitores i/o infants. Entitat impulsora: Esplac.
  • Erasmus: activitat per reivindicar la importància de la mobilitat internacional com a component d’impacte cultural a la societat i donar a conèixer els beneficis de formar part del programa d’Erasmus. Entitat impulsora: Erasmus Student Network.

Bingo musical associatiu i premis #BarnaJove

A les 19h, hi haurà bingo musical associatiu, dinamitzat per l’equip de presidències del CJB i, posteriorment es farà l’entrega dels premis #BarnaJove del 2022.

  • Primer premi: ‘Consolidació de l’Esplai Perifèrik al barri de la Verneda’ de l’Esplai Perifèrik.
  • Segon premi: ‘Conversas Barcelona’ de l’entitat Conversas Barcelona.
  • Tercer premi: ‘Una biblioteca transformadora’ de l’Esplai Espurna.

Els concerts

A partir de les 21h, podreu gaudir dels concerts:

El Punt Lila

Durant el concert, es garantirà l’atenció directa davant possibles agressions amb un Punt Lali Jove Feminista per la prevenció i abordament de violències masclistes, racistes, capacitates i lgbtifòbiques. El Punt Lila s’ha organitzat de manera conjunta amb el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS).

Busquem voluntàries per al Punt Lila de la Lali!

Si vols participar de la gestió del Punt Lila de la Lali per poder exportar els aprenentatges a la teva entitat… tens tota la informació per fer-ho aquí: Busquem voluntàries per al Punt Lila de la Lali Jove!

Lloc: Moll de la Fusta (L3 Drassanes)

Altres notícies i posicionaments relacionats
Participació
Què el fred no ens aturi! Crònica de la Lali Jove 2020
El Consell de la Joventut de Barcelona va organitzar, el pass ...
Participació
Vine a organitzar la Lali Jove 2023!
Comencem a engegar motors! ...
Participació
Debat jove de les eleccions municipals de Barcelona 2023
El Consell de la Joventut de Barcelona organitza, de la mà del grup de treball de polí ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.