Lali Jove! Festa Major Juvenil i Associativa

cartell de la lali

Les associacions juvenils de la ciutat organitzen, per quart any consecutiu, la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona, enguany dedicada a reivindicar l’ús de l’espai públic, aquest any sota el lema «Fem nostra la ciutat, fem nostra la festa», dins la programació oficial de les Festes de Santa Eulàlia.

Amb la Lali Jove es dóna resposta a la llarga reivindicació del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que fa anys que demanava un espai gestionat per directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona.

Des del CJB s’ha fet una aposta ferma per fer realitat un projecte que reforça el model de festes populars organitzades per la ciutadania i les seves organitzacions, i que pretén oferir una franja d’activitats específicament destinada al públic jove dins la programació que ofereix l’Ajuntament de Barcelona particularment a les famílies i al conjunt de la ciutadania.

En el marc de les Festes de Santa Eulàlia, el dissabte 17 de febrer, al Moll de la Fusta (Moll de Bosch i Alsina), es realitzaran les següents activitats:

De 17 a 20h: Activitats infantils i tallers per a joves

  • Reciclar saltant!: inflable organitzat per les entitats d’Associacionisme Educatiu
  • Circuit de mobilitat: circuït impulsat per entitats de diversitat funcional. Amb la JUP i Federació ECOM.
  • Ràdio associativa: Podrem parlar amb les entitats que preparen la Lali Jove 2017 i deixar els micros oberts a la participació de tothom. Amb BOCA ràdio.
  • Salut: un taller per abordar qüestions de salut de manera amena i divertida. Amb l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS).
  • Deixalles? Sóc sostenible! Rebaixes? Tinc l’armari ple!: Espai per reflexionar sobre el model actual de consum, els residus i la reutilització de materials diversos, a través de jocs i activitats. Amb el Grup de Justícia Climàtica del Servei Civil Internacional (SCI – Catalunya).
  • Mira com pinto: Activitat de sensibilització sobre diversitat funcional en què es podrà pintar amb diferents parts del cos! Amb la Federació ECOM.
  • SoftCombat: Joc en la qual dos o més combatents s’enfronten entre si utilitzant armes embuatades que simulen armes de diferents èpoques. Amb SoftCombat Barcelona.
  • Estima en colors: Joc de les banderes i tabú LGBTI.

20h: Concert

Durant el concert, es disposarà d’espais de sensibilització i atenció directa:

  • Carpa de SOM.nit dirigida a informar, prevenir i reduir els riscos associats al consum de drogues (de 22:00 a 02:00h)

Totes les activitats són gratuïtes i obertes al públic.

Lloc: Moll de la Fusta (Moll de Bosch i Alsina)