Lali Jove 2021: 12 de juny en una edició molt estiuenca!

Per setè any consecutiu celebrem la Lali Jove, la festa major juvenil i associativa de Barcelona. Tot i que la covid-19 va impedir organitzar-la en l’espai habitual, aquest any us oferim una edició estiuenca: ens veiem al Moll de la Fusta el 12 de juny!

Amb la Lali Jove es dóna resposta a la llarga reivindicació del moviment associatiu juvenil de la ciutat, que fa anys que demanava un espai gestionat directament per les entitats juvenils dins les festes majors de Barcelona.

Lalijove_2021_poster_edit4

Des del CJB, tot i les circumstàncies que planteja la pandèmia, s’ha fet una aposta ferma per poder fer realitat aquest projecte un any més, tot reforçant el model de festes populars organitzades per la ciutadania i les seves organitzacions, i demostrant que la cultura és segura i que les activitats específicament destinades al públic jove poden complir amb la seguretat sanitària.

Concerts i espectacles

Dissabte 12 de juny

Durant el concert, es garantirà l’atenció directa davant possibles agressions amb un punt Lali Jove Antimasclista per la prevenció i abordament de violències masclistes, racistes, capacitistes i lgbtifòbiques.

Lloc: Moll de la Fusta (<L3> Drassanes)

Entrades

Podeu fer la reserva prèvia d’entrades als següents enllaços:

Protocol davant la covid-19

– L’organització garantirà la desinfecció de les cadires a cada acte.
– Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en els punts d’accés.
– Es respectaran les distàncies de seguretat entre espectadors requerides en l’aforament i la disposició de les cadires.
– Per accedir als espais d’actuació i marxar-ne, feu cas estrictament de les recomanacions del personal d’acomodació. Aquest personal s’encarregarà que les entrades i les sortides esglaonades siguin tan ràpides i segures com sigui possible.
– L’ús de mascareta serà obligatori.
– Podeu portar la confirmació de la vostra reserva en format digital o en paper.
– Recomanem arribar uns minuts abans de l’actuació per poder fer una entrada esglaonada.

acheter adderall acheter priligy acheter tramadol acheter valium acheter xanax