Llavors de Participació 2013

imatge formacio llavors 2013 copiaEl projecte “Llavors de participació III” vol promoure la capacitat d’incidència, de participació i de transformació social que poden desenvolupar les persones joves a partir de la seva realitat associativa, estudiantil o professional. A més a més, pretén fer-ho no només des de les experiències més directes, és a dir de Catalunya, sinó que també vol posar la mirada sobre els moviments i experiències sorgides durant les revolucions àrabs, concretament  a través del cas del Marroc. Es treballarà en dos blocs formatius realitzats durant dos caps de setmana consecutius: 9 i 10 de novembre i 16 i 17 de novembre.

La formació és gratuïta i estarà formada per un grup de 15 joves.

 

Bloc 1: La participació. Aproximació conceptual i experiències de canvi social i polític.

En aquesta primera sessió es treballarà entorn els conceptes de participació i democràcia, passant per les relacions de poder i les possibilitats d’incidència social i política analitzant experiències de la societat catalana.

quadre 9 i 10 novembre jpeg

Lloc: Espai jove la Fontana

Bloc 2: A l’altra riba del mediterrani: la participació i moviments socials al Marroc

Durant la segona sessió, a partir de l’experiència de l’activista marroquí Marouan Sakr, es traslladaran tot els conceptes treballats durant la primera sessió a l’altra riba del mediterrani, per conèixer a fons la seva realitat a nivell de moviments i transformacions socials. També es coneixerà i treballarà amb un cas pràctic: Tànger.

QUADRE 16 I 17 NOVE copia
Lloc: Espai jove la Fontana

Últimes places!

FORMULARI INSCRIPCIONS

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]

DOCUMENTS D’INTERÈS