Mirem endins: Elaborem juntes el Pla Estratègic del CJB

Pla Estratègic

Per elaborar el Pla Estratègic, durem a terme una sessió participativa, divendres 4 de novembre (després de l’AGE) facilitada per les consultores de Tàndem Social que ens estan acompanyant en el procés.

Com es va aprovar a l’Assemblea General Ordinària del març d’enguany, estem fent les primeres passes per elaborar el Pla Estratègic 2023 – 2027 del CJB. Ja està en marxa la fase d’anàlisi interna de l’entitat i, el 4 de novembre després de l’AGE, es durà a terme una sessió amb totes les entitats membre del CJB.

L’objectiu de la sessió és detectar els grans reptes, objectius i línies de treball del CJB i us esperem a totes per acompanyar-nos!

Si teniu dubtes o voleu més informació del procés d’elaboració del Pla Estratègic, podeu contactar amb nosaltres a participacio@cjb.cat

Altres notícies i posicionaments relacionats
Participació
Crònica: La Fontana by Night més inclusiva, i més exitosa!
El passat dissate 29 de febrer més de 180 joves van poder gaudir de la cinquena edició ...
Participació
Et vas perdre la #FuckingAGOman? Reviu-la al nostre web!
El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) va celebrar el passat dissabte, 19 de setem ...
Participació
Debat jove de les eleccions municipals de Barcelona 2023
El Consell de la Joventut de Barcelona organitza, de la mà del grup de treball de polí ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.