Notícies

#Joves2013: Prioritats de les polítiques de joventut a Barcelona

Categories: Món laboral

9 de gener de 2013

Imatge targetó acte Joves2013En plena fase final del tràmit de discussió i aprovació, si s’escau, del nou Pla Jove (Pla Director de les Polítiques d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona 2013-2016), juntament amb la demanda expressada per diversos grups municipals d’un Pla de Xoc per revertir la situació actual de l’atur juvenil i la celebració d’un ple extraordinari monogràfic per atendre aquesta qüestió:

Demà dijous dia 10 de Gener a les 19h el CJB organitza un acte públic amb taula rodona amb representants de tots els grups municipals amb representació al Ple, amb intervencions del CJB i les entitats de l’àmbit sindical, entre d’altres, per debatre sobre aquest Pla de Xoc.

Acte: #Joves2013: “Prioritats de les polítiques de joventut a Barcelona”

 1. Presentació del document consensuat d’aportacions al Pla de Xoc per a l’Ocupació Juvenil per part de les entitats sindicals i el Secretariat del CJB.
 2. Debat amb els representants dels grups municipals per conèixer i posar en comú les prioritats a l’entorn de les polítiques de joventut de l’Ajuntament de Barcelona.
  • Sr. Raimond Blasi.  Regidor d’Adolescència i Joventut Barcelona – CiU
  • Sr. Jordi Martí. President Grup Municipal PSC
  • Sra Janet SanzRegidora Grup Municipal ICV-EUiA
  • Sra. Marta VilaltaDiputada d’ERC al Parlament de Catalunya
  • Sr. Xavier Cañigueral. Conseller de Districte PP
 3. Torn obert de paraula amb el públic.

Hora: 19h

Lloc: CIAJ – Centre d’Informació i Assessorament per a Joves. C/ Sant Oleguer, 6-8 (Barcelona)

Contingut relacionat