Notícies

#1 Fitxa d’Habitatge alternatiu – La cessió d’ús

Categories: Habitatge Publicacions CJB Recursos

19 de gener de 2015

La primera solució d’habitatge que us presentem és la “Cessió d’ús”. Aquest model d’habitatge proposa una alternativa intermèdia entre el lloguer i la propietat. El règim de cessió d’ús et permet accedir a una habitatge com a usuari d’una cooperativa que és propietària d’aquest pagant una entrada (retornable) i un lloguer tou mensualment. Seguint el funcionament d’una cooperativa, les despeses i els costos de manteniment són repartits entre els usuaris que tenen drets a ús de l’habitatge. Aquest és un dels models més estesos i experimentats fins al moment així que si voleu més informació feu clic als projectes de cessió d’ús d’habitatge que s’han desenvolupat arreu del món.

Fitxa habitatge 1tària d’aquest pagant una entrada (retornable) i un lloguer tou mensualment. Seguint el funcionament Si voleu més informació:

 

Contingut relacionat