Notícies

Guia jove de supervivència al món laboral – AVALOT

Categories: Món laboral Recursos

18 de maig de 2015

guia jove laboral avalotAvalot, associació sindical juvenil dins el sindicat UGT de Catalunya, han elaborat una Guia de supervivència al món laboral per a persones joves. En aquesta guia podreu trobar tota la informació important en relació al mercat de treball, tot el que cal saber sobre el món laboral, diferents situacions en que us podeu trobar i de les quals se’n parla poc i les claus per plantar cara a la precarietat laboral tant present entre el col·lectiu jove.
Com a persones joves és essencial conèixer els nostres drets com a treballadors i treballadores i estar informats sobre tota la normativa laboral que ens afecta per evitar trobar-nos en un situació precària i desigual.

Feu clic AQUI  per descobrir el contingut de la guia.

Jove, no claudiquis!

11 Comments

Jame Hatlee

Magnificent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

Ulrike Chessor

This design is incredible! You definitely know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

Kristie Sparling

What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has helped me out loads. I hope to contribute & help other users like its aided me. Good job.

Roselia Theilen

Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Contingut relacionat