Notícies

Guia jove de supervivència al món laboral – AVALOT

Categories: Món laboral Recursos

18 de maig de 2015

guia jove laboral avalotAvalot, associació sindical juvenil dins el sindicat UGT de Catalunya, han elaborat una Guia de supervivència al món laboral per a persones joves. En aquesta guia podreu trobar tota la informació important en relació al mercat de treball, tot el que cal saber sobre el món laboral, diferents situacions en que us podeu trobar i de les quals se’n parla poc i les claus per plantar cara a la precarietat laboral tant present entre el col·lectiu jove.
Com a persones joves és essencial conèixer els nostres drets com a treballadors i treballadores i estar informats sobre tota la normativa laboral que ens afecta per evitar trobar-nos en un situació precària i desigual.

Feu clic AQUI  per descobrir el contingut de la guia.

Jove, no claudiquis!

Contingut relacionat