Notícies

#3 INFOCLAU – La situació laboral de les persones joves durant el segon trimestre de 2015

Categories: Infoclau

15 d'octubre de 2015

Us presentem el tercer INFOCLAU. Aquesta vegada analitzem les dades recollides per l’Observatori Català de la Joventut pel segon trimestre de 2015, és a dir, inclou les dades recollides durant l’estiu!

Aquesta vegada l’INFOCLAU incorpora un apartat sobre la situació de risc d’exclusió social en la que es troben moltes persones joves. Tot i que les dades d’aquest últim trimestre mostren una petita millora tant en l’atur com en la ocupació aquestes millores són fruit de la contractació de la temporada d’estiu del sector serveis, contractes temporals, mal pagats i que obliguen les joves a treballar en condicions molt precàries. Les dificultats amb els que es troben les persones joves per emancipar-se és una qüestió estructural, portem massa temps arrossegant una gran taxa d’atur, impossibiiltats per emancipar-se i dificultats per trobar feina. Per tots aquests motius cada cop són més les joves que es troben en risc d’exclusió social!  Des del Consell de la Joventut de barcelona volem visibilitzar aquest risc i reclamar mesures urgents per pal·liar la situació abans que sigui massa tard!

Jove, No Claudiquis!

INFOCLAU 3 ok(1)

Contingut relacionat