Notícies

Guia de formació professional inicial – Generalitat de Catalunya

Categories: Formació Recursos

3 de novembre de 2015

La formació al llarg de la vida és un concepte que cada vegada amb més força es posiciona al centre dels debats educatius. Al llarg de la nostra vida adquirim aprenentatges de tot allò que fem, a través de l’educació formal, de la participació en espais d’educació no formal i fins i tot a través del nostre entorn (aprenentatge informal).El nou model de formació professional busca poder dotar d’aprenentatges a les persones durant totes les etapes de la seva vida a través d’espais d’educació formal i també reconeixer tot el que han après després de passar per un lloc de feina o per una “activitat social”. Si teniu dubtes sobre la formació professional i sobre diferents conceptes dels quals es parla en l’àmbit de la formació professional us deixem a continuació una Guia de formació professional. Un recurs pensat per les empreses i on trobareu explicades tots els conceptes relacionats amb la FP i on, com a persones joves, també podeu trobar informació clau!

FES UN COP D’ULL A LA GUIA

 

Contingut relacionat