Notícies

Som capacitat! Debat sobre inserció sociolaboral i diversitat funcional

Categories: Món laboral Notícies

27 de novembre de 2015

cartell-diversitat-funcional

El Consell de la Joventut de Barcelona organitza una taula rodona sobre la inserció sociolaboral de les persones amb diversitat funcional titulat Som Capacitat el proper dijous, 3 de desembre, a les 19h a l’Espai Jove La Fontana.

En aquesta taula rodona es parlarà sobre les oportunitat laboral que tenen les persones amb diversitat funcional de la mà de diverses entitats que treballen aquest àmbit, com el Servei d’Integració Laboral d’ECOM o  CET Integra (Centro Especial de Empleo), i també comptarem amb l’experiència de la Meritxell Aymerich, activista i usuària dels serveis d’integració laboral.

Aquesta activitat ha estat impulsada pel grup de treball de diversitat funcional, format per diverses entitats del CJB, i organitzada en motiu del Dia internacional de les persones amb discapacitats.

ESDEVENIMENT AL FACEBOOK

Contingut relacionat