Notícies

In-forma’t 2016 – Tot el que necessites saber per triar els teus estudis!

Categories: Formació Recursos

15 de gener de 2016

Captura de 2016-01-15 11:04:35

En aquest portal web podràs trobar tota la informació necessària per triar els teus estudis i donar continuitat a la teva formació. T’expliquen quines modalitats formatives existeixen, quins són els diferents camins que pots seguir a l’hora d’estudiar en funció de la teva edat i de les teves titulacions, quines carreres i professions tens disponibles i un equip d’orientadores professionals que resoldran els teus dubtes

IN-FORMA’T

A més a més acaben de presentar l’In-forma’t 2016. Un catàleg de xerrades i activitats per facilitar-vos la decisió: Quins estudis triareu?

Catàleg de xerrades i activitats

Contingut relacionat