Notícies

Guia “Dona jove i treballadora”

Categories: Món laboral Publicacions CJB Recursos

11 d'abril de 2016

guia_dona treballadora_portadaEl Grup de Treball d’Emancipació i de Gènere han elaborat la Guia “Dona jove i treballadora”, una nova publicació dins de la col·lecció No claudiquis!. Aquesta guia te com a objectiu visibilitzar la doble discriminació que pateixen les dones joves a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral, en tant que dones i del col·lectiu jove.

La Guia “Dona jove i treballadora” exposa diferents xifres que demostren aquesta doble discriminació, explica metàfores com la del terra enganxifós o elsostre de vidre i dedica apartats concrets al treball reproductiu i de cura, o a l’assetjament sexual en l’àmbit laboral, entre d’altres temes. A més, a la publicació també s’informa dels diferents drets laborals bàsics de les persones i de les mesures concretes que reclamem des del CJB per assegurar la igualtat efectiva entre homes i dones. Finalment, la guia acaba amb un seguit de recursos i estudis realitzats entorn a aquesta temàtica.

Descarrega la guia en pdf a través d’aquest enllaç!

Llegeix-la online:

Contingut relacionat