Nou informe: Com viuen les joves associades les discriminacions a Barcelona?

Des de l’àmbit de Drets de Ciutadania, hem dedicat l’any 2020 a fer una primera investigació exploratòria de la percepció de les persones joves associades al voltant de les discriminacions. Així doncs, aquest informe té per objectiu donar-nos més eines per a poder establir una línia de treball en l’àmbit de no discriminacions.

La publicació ha estat fruit de la col·laboració de fins a 21 entitats membre i altres entitats especialitzades en eixos de discriminació que era imprescindible que tinguéssim en compte. 

De cara a aquest any 2021, juntament amb l’Oficina per la No Discriminació i les entitats de la Taula amb serveis d’atenció a víctimes de discriminació de l’OND, s’establirà una estratègia conjunta per tal de fer arribar els mecanismes de denúncia de discriminació existents a les joves associades de la ciutat.

Altres notícies i posicionaments relacionats
Drets de ciutadania
All lives matter? Nova formació en antiracisme per entitats juvenils
Encara et creus allò de “All Lives matter“? La vostra entitat és ...
Drets de ciutadania
12 d’octubre: Res a celebrar
El Secretariat i el conjunt de treballadores del Consell de la Joventut de Barcelona (CJ ...
Drets de ciutadania
Parlem del poder adult i l’adultocentrisme?
Elaborem un informe sobre adultocentrisme i et necessitem!

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.