Nou informe: Com viuen les joves associades les discriminacions a Barcelona?

Des de l’àmbit de Drets de Ciutadania, hem dedicat l’any 2020 a fer una primera investigació exploratòria de la percepció de les persones joves associades al voltant de les discriminacions. Així doncs, aquest informe té per objectiu donar-nos més eines per a poder establir una línia de treball en l’àmbit de no discriminacions.

La publicació ha estat fruit de la col·laboració de fins a 21 entitats membre i altres entitats especialitzades en eixos de discriminació que era imprescindible que tinguéssim en compte. 

De cara a aquest any 2021, juntament amb l’Oficina per la No Discriminació i les entitats de la Taula amb serveis d’atenció a víctimes de discriminació de l’OND, s’establirà una estratègia conjunta per tal de fer arribar els mecanismes de denúncia de discriminació existents a les joves associades de la ciutat.

Altres notícies i posicionaments relacionats
Drets de ciutadania
12 d’octubre: Res a celebrar
El Secretariat i el conjunt de treballadores del Consell de la Joventut de Barcelona (CJ ...
Drets de ciutadania
Del Black Lives Matter a la lluita contra el racisme a Barcelona
Barcelona estrena el Centre de Recursos en Drets Humans, un espai que ofereix recursos a ...
CJB Drets de ciutadania
Compromís del Consell de la Joventut de Barcelona amb el suport a la #ILPRegularización
Amb la voluntat d’assumir la responsabilitat i el reconeixement del privilegi que trav ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.