Presentem l’Estudi sobre joves en la premsa catalana amb Grup Barnils

Des del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) us convidem a la presentació del nostre nou informe fruit del treball de Grup Barnils sobre el Tractament mediàtic dels joves en la premsa digital catalana.

estudi


A l’acte, que tindrà lloc el proper dijous 29 d’octubre a les 11h al Col·legi de Periodistes de Catalunya i es podrà seguir via streaming, es pretén posar el focus sobre com els mitjans estigmatitzen les persones joves, però també sobre quines eines i recursos us podem oferir els consells de joventut de Catalunya per tal de fer un millor tractament de les notícies que impliquen joves i temes de joventut.

Amb aquesta finalitat, comptarem amb la participació de:

  • Enric Rodon, periodista i investigador a Grup Barnils i autor de l’estudi
  • Marià Llop, membre del Secretariat del CNJC
  • Ann Desola, presidenta del CJB

Degut a les circumstàncies sanitàries, no podrem comptar amb públic presencial a la sala, motiu pel que ens és necessari demanar inscripció prèvia per tal de fer-vos arribar l’estudi, conclussions i recursos en format digital.

No pots venir? Descarrega’t el dossier de premsa i contacta’ns per tal de fer-te arribar l’Estudi i els nostres recursos a comunicacio@cjb.cat

Altres notícies i posicionaments relacionats
CJB
17a Assemblea General Extraordinària (AGE)
Aquest és un espai web on trobareu tot allò que fa referència a l’Assemblea General ...
CJB
El CJB condemna els empresonaments dels consellers i conselleres del govern de Catalunya
Des del Consell de la Joventut de Barcelona rebutgem l’ordre de presó in ...
CJB
El Consell de la Joventut de Barcelona lamenta la pèrdua de la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran
El Consell de la Joventut de Barcelona lamenta, un cop més, la supressió ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.