Presentem l’Estudi sobre joves en la premsa catalana amb Grup Barnils

Des del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) us convidem a la presentació del nostre nou informe fruit del treball de Grup Barnils sobre el Tractament mediàtic dels joves en la premsa digital catalana.

estudi


A l’acte, que tindrà lloc el proper dijous 29 d’octubre a les 11h al Col·legi de Periodistes de Catalunya i es podrà seguir via streaming, es pretén posar el focus sobre com els mitjans estigmatitzen les persones joves, però també sobre quines eines i recursos us podem oferir els consells de joventut de Catalunya per tal de fer un millor tractament de les notícies que impliquen joves i temes de joventut.

Amb aquesta finalitat, comptarem amb la participació de:

  • Enric Rodon, periodista i investigador a Grup Barnils i autor de l’estudi
  • Marià Llop, membre del Secretariat del CNJC
  • Ann Desola, presidenta del CJB

Degut a les circumstàncies sanitàries, no podrem comptar amb públic presencial a la sala, motiu pel que ens és necessari demanar inscripció prèvia per tal de fer-vos arribar l’estudi, conclussions i recursos en format digital.

No pots venir? Descarrega’t el dossier de premsa i contacta’ns per tal de fer-te arribar l’Estudi i els nostres recursos a comunicacio@cjb.cat

Altres notícies i posicionaments relacionats
CJB
Comunicat sobre la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran
El passat 10 de juliol, un cop constituït el nou govern de la ciutat de Barcelona, es v ...
CJB
Comunicat contra les detencions del 23 de setembre i la instrumentalització política de la justícia
Al Consell de la Joventut de Barcelona sabem que el moviment associat ...
CJB
El CJB condemna l’empresonament dels presidents de l’Assemblea Nacional Catalana i d’Òmnium Cultural
Des del Consell de la Joventut de Barcelona condemnem rotundament  els ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.