Lali Jove

La Lali Jove és la festa major juvenil i associativa que se celebra cada any per Santa Eulàlia al Moll de la Fusta. El CJB organitza aquest macroesdeveniment amb el suport de l’Institut de Cultura de Barcelona per tal de poder oferir activitats específicament juvenils i associatives en el marc de la festa major d’hivern de la ciutat.

Objectius:

  • Promoure espais per a persones joves en el marc de les festes de Santa Eulàlia.
  • Fomentar les activitats culturals i musicals liderades per persones i grups joves. 
  • Generar un espai de trobada per a totes les entitats juvenils de la ciutat.

La Lali Jove és liderada per un grup de treball amb entitats membre del CJB, que s’encarreguen de dissenyar el funcionament de l’acte i proposar diferents activitats per la franja horària de tarda. Habitualment, hi trobem activitats com un circuit adaptat per sensibilitzar les participants al voltant de les discapacitats, dinàmiques al voltant de la promoció de la defensa dels drets humans, i activitats culturals i d’oci alternatiu. Després, es dona pas als concerts nocturns: en primer lloc, actua un dels grups finalistes del festival Brot i, posteriorment pugen a l’escenari altres grups musicals (alguns novells i altres de més consolidats) conformats per persones joves. Per la Lali Jove hi han passat tota mena de grups del panorama musical català com Oques Grasses, Roba Estesa, Ginestà, o el Pony Pisador, entre molts d’altres.

Altres projectes destacats
Feminismes i LGTBI+
En Feminista!
Aquesta campanya, promoguda per el CJB i la
Emergència climàtica
IV Congrés “El transport públic és cosa de dones”
Un any més l’Associació per a la Promoció de ...
Participació
Premis Barna Jove
 Els Premis Barna Jove són els premis als projectes innovadors de l’associac ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.