La tarda del 10 de desembre arriba la segona edició presencial de la campanya Capgirem el món. Revoluciona’t per a la justícia global, una campanya de Lafede.cat, el CNJC i el CJB per apropar la Justícia global i els drets humans als i les joves i que enguany se celebra a l’antiga presó de La Model. Al programa: una fira d’entitats de voluntariat internacional i local, un debat sobre voluntariat i emergència climàtica, monòlegs feministes i el concert de Maio.

Després de l’edició primavera amb converses sobre drets humans via Twitch.tv, Lafede.cat, el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) organitzen el 10 de desembre una celebració presencial pel Dia Internacional dels Drets Humans la segona edició de la campanya Capgirem el món, revoluciona’t per a la justícia global!, en el marc de l’activitat de les tres entitats en matèria de defensa dels drets humans.

Altres publicacions relacionades
Justícia global
Durant el 2021, cent joves activistes i de l’acadèmia han consensuat reptes locals i globals d’urgència i diverses propostes de solució (a l’Àgora de 100).
Justícia global
L’Àgora de 100, espai facilitador per aldebat entre diversitat de joves vinculades amb Barcelona i el seu entorn, és el marc des del qual ens reivindiquem aquesta vegada.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.