Cooperatives d’habitatge en cessió d’ús i masoveria urbana

Cooperatives d’habitatge en cessió d’ús i masoveria urbana

Cooperatives d’habitatge en cessió d’ús i masoveria urbana

El plegable Cooperatives d’habitatge en cessió d’ús i masoveria urbana és una iniciativa de la Xarxa de Punts d’Informació de Barcelona, Celobert, Sostre Cívic, Col·laboraviu i el Consell de la Joventut de Barcelona creat amb l’objectiu de donar a conèixer alternatives reals a la compra i al lloguer d’habitatges: les cooperatives en cessió d’ús i la masoveria urbana. En aquest nou recurs trobareu un petit tastet de les característiques de cadascuna d’aquestes alternatives i els passos a seguir per portar-les a terme.

Any de publicació de la guia: 2017

Altres publicacions relacionades
Emancipació
Recursos per entendre millor el model educatiu de la Formació Professional, i més concretament, la Formació Professional Dual. Aquesta nova modalitat combina la formació acadèmica amb l’estada a l’empresa.
Emancipació
Visibilitzar la doble discriminació que pateixen les dones joves, en tant que dones i del col·lectiu jove, a l’hora d’incorporar-se i desenvolupar-se plenament al mercat laboral

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.