El passat dijous 17 de juny el CJB, conjuntament amb l’SCI i la càtedra Re-Generation vam presentar el projecte de Justícia Global Youth Act!, iniciativa de reflexió i diàleg dirigida a aportar idees, reivindicacions i propostes al debat públic des de les persones joves.

La presentació va comptar amb l’assistència de 70 participants, entre els quals hi havia parelles impulsores del projecte, participants de l’Àgora de 100 i diferents representants de diverses institucions.

En aquesta presentació pública es va mostrar el web del projecte i es va presentar el Document recull de propostes finals i el monogràfic sobre joventut que s’ha publicat a la revista IDEES del Centre d’Estudis Contemporanis.

Altres publicacions relacionades
Justícia global
En aquest document es recullen les 16 demandes resultants del II Fòrum Internacional Youth Act!  Aquestes demandes han estat elaborades per les joves activistes participants. 
Justícia global
L’Àgora de 100 és un espai de reflexió i diàleg dirigit a aportar idees, reivindicacions i propostes al debat públic des de les persones joves.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.