Exposició: L’estat de l’associacionisme juvenil a Barcelona

Aquesta exposició és el fruit de la publicació de l’Informe de l’Estat de l’Associacionisme Juvenil a Barcelona, publicat el 2022 pel Consell de la Joventut de Barcelona i elaborat amb la col·laboració de 130 entitats de la ciutat.

L’exposició està disponible en format digital i en format físic. En cas que la vulgueu en físic, us la podem prestar, durant un període màxim de 60 dies omplint el següent formulari. Un cop hagueu contestat el formulari, contactarem amb vosaltres i acordarem un dia per venir-la a buscar a l’Espai Jove la Fontana.

  • Es tracta d’10 plafons de cartró ploma
  • Cada plafó té mida A2 (420×594 mm)
  • S’entreguen en un sol paquet amb paper bombolla
Altres publicacions relacionades
Territori
Al CJB i , en concret a l’àmbit de Territori, treballem en la detecció de les necessitats de l’associacionisme juvenil de cada districte de la ciutat. Aquest apropament a cada barri i districte, ens ha permès elaborar unes demandes que es fan comunes a nivell de ciutat.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.