un món de gèneres

Aquesta exposició és sobre les identitats no binàries arreu del món. Un viatge a través de diferents fotografies per explorar la diversitat de cultures i descobrir la quantitat de gèneres que existeixen arreu.

És una exposició del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), elaborada amb motiu de la Setmana per la Diversitat Afectivosexual i de Gènere de l’any 2018, sobre les identitats no binàries amb el lema #TrenquemElBinarisme.

L’exposició està disponible en format digital i en format físic. En cas que la vulgueu en físic, us la podem prestar, durant un període màxim de 60 dies omplint el següent formulari. Un cop hagueu contestat el formulari, contactarem amb vosaltres i acordarem un dia per venir-la a buscar a l’Espai Jove la Fontana.

– Es tracta de 20 plafons de cartró ploma.
– Cada plafó té mida A1 (120x85x10 mm).
– S’entreguen en paquets de 7 plafons envoltats de paper bombolla.
Altres publicacions relacionades
Feminismes i LGTBI+
Mai t’has demanat per què t’identifiques amb el teu gènere? Què hagués passat si te n’haguessin assignat un altre?
Feminismes i LGTBI+
Comportaments que, a vegades sense adonar-nos, perpetuen el masclisme a través del control de l’espai, la paraula i el poder per part dels homes.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.