Exposicions

Coneixes les exposicions físiques del CJB? Vols imprimir-les tu mateix i fer-les servir per alguna activitat?

Des del Consell de Joventut disposem d’aquests materials pedagògics i de difusió sobre diferents temàtiques d’actualitat. A continuació podràs trobar quines exposicions tenim actualment disponibles i també les seves característiques i condicions de préstec.

#EnPetitesDosis

El projecte de treball sobre Gestió dels plaers del Consell de la Joventut de Barcelona ha elaborat uns còmics amb històries quotidianes per tal de crear debat entorn a diferents temàtiques relacionades amb el consum de drogues. La idea és dotar d’eines i discurs a les persones joves davant la pressió que pot exercir el nostre grup d’amics sobre el consum d’alcohol i altres drogues.

Un món de gèneres

Amb motiu de la Setmana per la Diversitat Afectivosexual i de Gènere, que al 2018 va versar sobre les identitats no binàries amb el lema #TrenquemElBinarisme, des de l’Espai LGBTI+ del CJB es va preparar una exposició sobre gèneres no binaris arreu del món. L’objectiu és difondre realitats no binàries de milers de persones arreu del món i aprendre que el sistema sexe-gènere que ens divideix només en homes i dones no és natural ni únic.

 

Préstec d’exposicions en format físic

  • Material: plafó de cartró ploma imprès en cuatricromia mate
  • Mides: 120x85x10mm
  • Condicions d’entrega: en paquets de màxim 7 plafons envoltats protegits per paper bambolla. S’han de recollir en persona a l’Espai Jove la Fontana (<L3> Fontana) a Carrer Gran de Gràcia, 190-192 en horari a acordar en el moment de la reserva. Es recomana l’us de vehicle propi donat el volum dels plafons.
  • Condicions de cessió: durant un termini mínim d’un dia i màxim de 60 dies.
  • Condicions de devolució: idèntiques a les d’entrega. En cas de desperfectes en algun dels plafons, us comprometeu a la seva substitució per un de les mateixes característiques o al pagament de la producció del mateix.

Per consultes i reserves, contactar amb cjb@cjb.cat

IMG_7824IMG_7825