Guia de Salut i viatges

El Consell de la Joventut de Barcelona torna a editar la guia de Salut i viatges, amb més recursos i continguts actualitzats. A la guia, adreçada a entitats que fan activitats a estranger, trobareu consells i informacions útils per viatjar de manera segura i poder gaudir d’una estada saludable.

Altres publicacions relacionades
Salut
Idees de consells per a planificar millor els àpats i fer compatible el fet de dinar fora de casa amb una alimentació saludable. 
Salut
Relatoria de la jornada Polititzem els malestars! en què col·lectivament vam posar sobre la taula les causes estructurals d’aquestes problemàtiques i opressions per poder desindividualitzar els nostres malestars i prendre consciència que tenen causes socials. 

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.