Mai t’has demanat per què t’identifiques amb el teu gènere? Què hagués passat si te n’haguessin assignat un altre? Quin petit detall et va convertir en la persona que ets? Amb els teus gustos i aficions… Què influencia per qui sents atracció? I si tot fos una mentida? I si has escoltat tantes vegades el que ets que ho has assumit sense ser qui realment vols? T’ha generat dubtes? Genial, és el que volíem.

Amb aquest dossier pedagògic aprendràs com portar la guia Desviades a un cau, l’esplai o l’aula. Activitats que fomenten el pensament crític, aclarir conceptes i, sobretot, respondre preguntes sobre el sistema sexe-gènere i generar-ne de noves.

Contingut fruit de Clara Giberga i Joi Pineda. Il·lustracions de Rapha Hu.

Any de publicació del dossier: 2021

Aquest dossier va acompanyat de la Guia Desviades. 

Altres publicacions relacionades
Feminismes i LGTBI+
Informació sobre com detectar una situació de violència a la vostra entitat i també els passos a seguir en cas que aquesta es produeixi. 

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.