Guia Trenquem Barreres

La Guia Trenquem Barreres pretén esdevenir un document d’utilitat a totes les entitats juvenils a l’hora de fer més accessible la participació de persones amb diversitat funcional a l’associacionisme de la ciutat. Aquesta publicació ofereix diversos consells per tal de que les entitats siguin més inclusives i de que la diversitat d’infants i joves que hi participen sigui cada cop major.

A llarg de la guia Trenquem Barreres trobareu una explicació de què és la diversitat funcional, uns consells a aplicar durant els primers dies d’una persona amb diversitat funcional a una entitat, sobre el foment de la participació, o la mobilitat per l’entorn, aspectes a tenir en compte durant el dia a dia i un seguit de recursos d’interès sobre la diversitat funcional.

Altres publicacions relacionades
Drets de ciutadania
Com viuen les joves associades les discriminacions a Barcelona?
Investigació exploratòria de la percepció de les persones joves associades al voltant de les discriminacions.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.