Guia Trenquem Barreres

La Guia Trenquem Barreres pretén esdevenir un document d’utilitat a totes les entitats juvenils a l’hora de fer més accessible la participació de persones amb diversitat funcional a l’associacionisme de la ciutat. Aquesta publicació ofereix diversos consells per tal de que les entitats siguin més inclusives i de que la diversitat d’infants i joves que hi participen sigui cada cop major.

A llarg de la guia Trenquem Barreres trobareu una explicació de què és la diversitat funcional, uns consells a aplicar durant els primers dies d’una persona amb diversitat funcional a una entitat, sobre el foment de la participació, o la mobilitat per l’entorn, aspectes a tenir en compte durant el dia a dia i un seguit de recursos d’interès sobre la diversitat funcional.

Any de publicació de la guia: 2016

Altres publicacions relacionades
Drets de ciutadania
Investigació exploratòria de la percepció de les persones joves associades al voltant de les discriminacions.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.