jo-no-vull-ser-princiesa-2015

Jo no vull ser princesa: guia breu per a noies que volen ser lliures

jo-no-vull-ser-princiesa-2015

Tot i que els temps canvien, a la nostra societat continuen existint idees estereotipades sobre com són les dones i els homes que generen relacions desiguals. Aquesta és una guia breu per a noies que volen ser lliures i on podràs trobar algunes reflexions i consells per viure la sexualitat i l’afectivitat de manera lliure i enriquidora.

Any de publicació de la guia: 2015

Altres publicacions relacionades
Feminismes i LGTBI+
Un viatge a través de diferents fotografies per explorar la diversitat de cultures i descobrir la quantitat de gèneres que existeixen arreu.
Feminismes i LGTBI+
Comportaments que, a vegades sense adonar-nos, perpetuen el masclisme a través del control de l’espai, la paraula i el poder per part dels homes.
Feminismes i LGTBI+
Mai t’has demanat per què t’identifiques amb el teu gènere? Què hagués passat si te n’haguessin assignat un altre?

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.