Parlem d’Alimentació Saludable: “Menjar de Carmanyola”

Parlem d’Alimentació Saludable: “Menjar de Carmanyola”

Parlem d’Alimentació Saludable: “Menjar de Carmanyola”

La feina, els estudis o senzillament el ritme de vida que portem sovint et poden impedir dedicar el temps necessari per a fer-te el dinar al migdia i menjar-lo a casa tranquil·lament. En aquests casos et poden resultar molt útils algunes idees de consells per a planificar millor els àpats i fer compatible el fet de dinar fora de casa amb una alimentació saludable.

Altres publicacions relacionades
Salut
Relatoria de la jornada Polititzem els malestars! en què col·lectivament vam posar sobre la taula les causes estructurals d’aquestes problemàtiques i opressions per poder desindividualitzar els nostres malestars i prendre consciència que tenen causes socials. 
Salut
Una situació de bullying és un conflicte que afecta a tothom. Siguis víctima, persona agressora o observadora, esperem que aquesta guia t’ajudi a identificar i afrontar situacions de maltractament entre iguals.
Salut
Informació sobre què és la sang, els seus components, els diferents grups sanguinis, el procés pel qual passa la sang un cop es fa la donació o els criteris d’exclusió, entre d’altres.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.