Parlem d’Alimentació Saludable: “Menjar de Carmanyola”

Parlem d’Alimentació Saludable: “Menjar de Carmanyola”

Parlem d’Alimentació Saludable: “Menjar de Carmanyola”

La feina, els estudis o senzillament el ritme de vida que portem sovint et poden impedir dedicar el temps necessari per a fer-te el dinar al migdia i menjar-lo a casa tranquil·lament. En aquests casos et poden resultar molt útils algunes idees de consells per a planificar millor els àpats i fer compatible el fet de dinar fora de casa amb una alimentació saludable.

Aquesta guia es va publicar l’any 2014.

Altres publicacions relacionades
Salut
Web interactiva per valorar la teva relació amb les TIC.
Salut
Guia, adreçada a entitats que fan activitats a estranger, trobareu consells i informacions útils per viatjar de manera segura
Salut
Relatoria de la jornada Polititzem els malestars! en què col·lectivament vam posar sobre la taula les causes estructurals d’aquestes problemàtiques i opressions per poder desindividualitzar els nostres malestars i prendre consciència que tenen causes socials. 
Salut
De drogues n’hi ha moltes i provoquen efectes molt diversos. Si t’ha passat pel cap consumir-ne alguna, o si tan sols tens curiositat per saber millor de què va tot això, aquesta guia et pot servir per resoldre alguns dubtes

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.