El llibre Sacsegem la ciutat: reivindicacions de l’associacionisme juvenil per a Barcelona exposa totes les demandes que es van recollir en el procés participatiu “O te’l fas o te’l fan” creat per a que totes les entitats juvenils de Barcelona puguéssin generar discurs i fer propostes per poder-les incorporar en un futur pla director de polítiques de joventut a Barcelona. Durant aquest procés, diferents entitats es van reunir a Grups de Treball temàtics per fer una diagnòsi del context actual de la ciutat i elaborar propostes concretes de millora. Així, el llibre presenta aquestes propostes dividides en un total de 16 blocs temàtics.

A banda del procés participatiu O te’l fas o te’l fan, també han nodrit aquest document altres processos com la negociació del Pla de Foment de l’Ocupació Juvenil de Qualitat, la Mesura de Govern de suport a l’associacionisme educatiu o l’Enquesta sobre lestat dels locals dels caus i esplais. Al final de document s’especifica de quina manera es portarà a terme l’avaluació del seu impacte i les fons bibliogràfiques que s’han fet servir per la seva elaboració.

Any de publicació de la guia: 2017

Altres publicacions relacionades
Participació
Resum de la memòria i els projectes del CJB i els serveis que gestiona: Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ), Espai Jove La Fontana i el PIJ Gràcia.
Participació
Ja pots consultar el diari de la nostra 57ª AGO on trobaràs tota l’activitat que hem dut a terme des del CJB així com des de l’equipament i serveis que gestionem: Espai Jove La Fontana, Punt InfoJOVE Gràcia i Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ).
Participació
L’Informe sobre l’Estat de la Joventut, presentat pel Consell de la Joventut de Barcelona(CJB), destaca que una cinquena part del total de persones aturades són joves.
Participació
Ja pots consultar el diari de la nostra 56ª AGO on trobaràs tota l’activitat que hem dut a terme des del CJB així com des de l’equipament i serveis que gestionem: Espai Jove La Fontana, Punt InfoJOVE Gràcia i Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ).

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.