Sexeja’t: una guia sobre sexualitats diverses i plaents

Sexeja’t és una guia sobre sexualitats diverses i plaents. Fa pedagogia sobre la diversitat de cossos i formes de viure la sexualitat defugint dels plantejaments coit centristes i heteronormatius. Pretén ser una porta d’entrada a entendre la sexualitat des de les diversitats i l’apropiació del mateix plaer. La sexualitat és una dimensió de les persones que engloba aspectes com: la identitat, l’orientació afectivosexual, el sexe, el plaer, el gènere, les relacions interpersonals, les creences, les pràctiques, els desitjos, les fantasies… Ens acompanya sempre, des del naixement fins a la mort, però no sempre de la mateixa manera.

Les autores de la guia són Mandràgores, una entitat amb la voluntat de contribuir en l’educació sexual i afectiva d’adolescents, joves i dones, des d’una perspectiva feminista. Duen a terme aquesta tasca a través de tallers participatius i vivencials que facilitin una revisió crítica de la sexualitat. La guia està il·lustrada per la Kerrature.

Any de publicació de la guia: 2021

Altres publicacions relacionades
Salut
Web interactiva per valorar la teva relació amb les TIC.
Salut
De drogues n’hi ha moltes i provoquen efectes molt diversos. Si t’ha passat pel cap consumir-ne alguna, o si tan sols tens curiositat per saber millor de què va tot això, aquesta guia et pot servir per resoldre alguns dubtes
Salut
Guia, adreçada a entitats que fan activitats a estranger, trobareu consells i informacions útils per viatjar de manera segura

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.