El Consell de la Joventut de Barcelona ha editat una nova guia plena de recursos per incorporar la perspectiva intercultural a les entitats educatives.

Aquest nou recurs, específicament dirigit a caus i esplai, ofereix un seguit de consells i activitats per treballar la interculturalitat a través de joc. Així, la guia comença introduint què és la perspectiva intercultural i els principis en els quals es basa. També explica què aporta incorporar aquesta visió intercultural en els caus i els esplais i dóna una sèrie d’eines per aconseguir-ho: formacions fetes a mida que podeu demanar directament al CJB, activitats concretes adreçades a infants i joves, i altres dinàmiques dirigides als monitors i caps per reflexionar sobre la interculturalitat.

Altres publicacions relacionades
Educació
Des del Grup de Treball d’Associacionisme Educatiu s’ha treballat per consensuar entre federacions, un marc de condicions dignes dels espais per a reivindicar-lo, i sobre el qual treballar i dialogar amb l’Administració. 

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.