El Consell de la Joventut de Barcelona ha editat una nova guia plena de recursos per incorporar la perspectiva intercultural a les entitats educatives.

Aquest nou recurs, específicament dirigit a caus i esplai, ofereix un seguit de consells i activitats per treballar la interculturalitat a través de joc. Així, la guia comença introduint què és la perspectiva intercultural i els principis en els quals es basa. També explica què aporta incorporar aquesta visió intercultural en els caus i els esplais i dóna una sèrie d’eines per aconseguir-ho: formacions fetes a mida que podeu demanar directament al CJB, activitats concretes adreçades a infants i joves, i altres dinàmiques dirigides als monitors i caps per reflexionar sobre la interculturalitat.

Any de publicació de la guia: 2017

Altres publicacions relacionades
Educació
Des del Grup de Treball d’Associacionisme Educatiu s’ha treballat per consensuar entre federacions, un marc de condicions dignes dels espais per a reivindicar-lo, i sobre el qual treballar i dialogar amb l’Administració. 

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.