Notícies

Acord Ciutadà per una Barcelona lliure de violència vers les dones

Categories: General Notícies Recursos

15/01/2016

L’Ajuntament de Barcelona, juntament amb les entitats de la ciutat i les persones a títol individual, s’ha compromès a impulsar l’Acord Ciutadà, un mitjà a través del qual eradicar qualsevol forma de violència vers les dones.

L’Acord pretén treballar per una ciutat activa, creativa i solidària que afavoreixi les relacions positives i equitatives entre homes i dones. En aquesta línia, considera que les persones i els grups són el motor de canvi i transformació social. Així mateix, vol promoure la implicació de la ciutadania envers la resolució pacífica de conflictes com a element principal per assolir la tolerància zero vers la violència masclista.

L’Acord el pot signar qualsevol institució i associació de la ciutat, així com totes les persones que es vulguin comprometre activament en la lluita contra la violència masclista.

En signar l’acord, les entitats comptaran també amb un catàleg d’activitats gratuïtes que facilitaran la prevenció de les violències de gènere en el seu dia a dia, totes elles dinamitzades per entitats referents en aquest àmbit i en formats molt diversos: xerrades de sensibilització, tallers, sessions audiovisuals, etc.

Per a més informació, podeu consultar l’Acord Ciutadà per una Barcelona lliure de violència vers les dones.

Contingut relacionat