Notícies

Guies “Jo no vull ser princesa” i “Jo no vull ser pilota d’or”

Categories: Formació General Notícies Publicacions Recursos

14/02/2016

El Consell de Joventut de Barcelona torna a editar les guies de gènere “Jo no vull ser princesa” i “Jo no vull ser pilota d’or”, elaborades per l’Associació Candela. En aquesta nova edició trobareu més recursos, una ampliació dels continguts i informació actualitzada. Aquestes publicacions pretenen trencar amb les idees estereotipades que generen tractes desiguals entre homes i dones, aportant noves perspectives a les relacions afectives, sexuals o d’amistat.

A totes dues guies es poden trobar diferents reflexions i consells sobre cànons de masculinitat o feminitat, sexualitat, relacions amoroses o d’amistat o emocions. En definitiva, continguts que conviden als i les joves a pensar per si mateixos i viure de manera lliure i enriquidora.

Podeu consultar les guies als enllaços següents i, si voleu exemplars físics, ens en podeu demanar al correu cjb@cjb.cat:

Guia “Jo no vull ser princesa”

Guia “Jo no vull ser pilota d’or”

Contingut relacionat