Notícies

Catàleg de recursos del CIRD

Categories: General Notícies Recursos

02/05/2016

El Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones posa a disposició del conjunt d’entitats, institucions i persones interessades de la ciutat, exposicions i recursos pedagògics amb perspectiva de gènere, adreçats a la sensibilització en relació als drets de les dones i a la prevenció de qualsevol tipus de discriminació o violència exercida per raons de gènere.

El catàleg inclou materials que tracten temes tan diversos com la coeducació, coresponsabilitat, la violència de gènere a la publicitat i als mitjans de comunicació, els drets sexuals i reproductius, els mites de l’amor romàntic, l’afectivitat, la sexualitat, etc.

Trobareu recursos accessibles online i d’altres en format físic. El préstec dels materials físics és completament gratuït i té una durada màxima d’un mes.

Per a consultar els continguts del catàleg hi podeu accedir directament des d’aquesta plana web.

A la mateixa pàgina trobareu les dades de contacte del CIRD per poder formalitzar la demanda i passar a recollir els materials, així com l’enllaç i les instruccions per accedir als recursos pedagògics online.

Contingut relacionat