Notícies

I Concurs Fotogràfic “Explosionando cuerpos diversos”

Categories: General Notícies

16/09/2016

Dins del seu projecte “No Siguis PRESA de la Talla”, la Federación Mujeres Jóvenes convoca el I concurs fotogràfic “Explosionando cuerpos diversos”, per donar llum a la diversitat dels cossos d’homes i dones i mostrar una mirada més inclusiva, diversa i respectuosa amb els models corporals.

Amb aquesta iniciativa, es pretén ser crític davant la imposició dels normatius cànons de bellesa i llançar un missatge cap a l’acceptació dels cossos diversos.

Les 20 millors fotografies seran exposades entre octubre i novembre de 2016, a la Facultat de Polítiques i Sociologia de la Universitat Complutense de Madrid. Posteriorment, l’exposició recorrerà altres comunitats autònomes. Les autores de les fotografies seleccionades, seran informades dels centres i zones on es vagin a exposar.

La inscripció és gratuïta i podran participar totes les persones fotògrafes aficionades i professionals que resideixin a Espanya. Es premiarà la millor fotografia amb una cistella de productes ecològics per un valor de 30 euros.

Consulta les bases en aquest enllaç!

 

Contingut relacionat