Notícies

El Consell de la Joventut de Barcelona acull un camp de voluntariat sobre gènere i diversitat

Categories: General Notícies

19/09/2016

10404Un grup de 9 voluntaris i voluntàries d’arreu del món participarà al projecte promogut pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i amb el suport del Servei Civil Internacional del 17 al 30 de setembre

COMPARTINT DES DE LA PERSPECTIVA FEMINISTA, aquest és el nom del camp de voluntariat que tindrà lloc a Barcelona l’última quinzena de setembre, organitzat per les entitats que formen el Grup de Treball de Gènere del CJB.

Voluntaris i voluntàries de països com Alemanya, Grècia, Itàlia, Sèrbia i Mèxic tindran l’oportunitat de conèixer col·lectius i moviments feministes de la ciutat de Barcelona, així com debatre i a la vegada denunciar situacions de discriminació per raó de gènere i/o orientació sexoafectiva.

Durant el camp de treball es realitzaran activitat obertes a tots els públics, com la dinamització del la concentració del dilluns, 19 de setembre, contra les violències de gènere, l’acció de visibilització de la bisexualitat, divendres 23 de setembre a la Plaça Sant Jaume, o l’activitat Regenerem Barcelona a l’Associa’t a la Festa – 24 de setembre – en el marc de les Festes de la Mercè. A més, el programa del camp conté una gran part formativa per aprendre dels diferents conceptes que hi han dins del moviment feminista a través de diverses visites i tallers temàtics.

És el primer any que té lloc aquest camp de voluntariat, organitzat pel CJB amb la col·laboració del Servei Civil Internacional de Catalunya, una entitat membre de la xarxa internacional de l’SCI que es dedica a la promoció del voluntariat internacional per a la construcció de la pau.

Contingut relacionat