Notícies

Joves i violència masclista: Que no t’emboliquin amb la violència!

Categories: General Notícies

20/09/2016

En motiu de la 14ª Commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones i 34ª Jornada de polítiques locals de joventut, la Diputació de Barcelona organitza la jornada “Joves i violència masclista: Que no t’emboliquin amb la violència!”, el dijous 20 d’octubre de 2016, al Centre de Recerca Tèxtil de Canet de Mar.

El programa de la jornada inclou el monòleg No sólo duelen los golpes de Pamela Palenciano, una taula d’experiències i, a la tarda, una mostra de tallers per treballar amb els joves la prevenció de la violència masclista.

La jornada es clourà amb la presentació de la campanya ‘Diguem prou a la violència masclista’.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç.

Contingut relacionat