Notícies

XI Premi 25 de novembre “Trencant rols sexistes”

Categories: General Notícies

05/10/2016

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, l’Ajuntament de Barcelona convoca una nova edició del Premi 25 de novembre – Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones. El premi d’enguany estarà dedicat a promoure projectes que tinguin com a finalitat la sensibilització, la prevenció i el coneixement dels estereotips sexistes en els mitjans de comunicació i en les xarxes socials.

Acaben de ser publicades al BOPB les bases generals i les bases específiques de la convocatòria del Premi, enguany destinat a promoure projectes que tinguin  com a objectiu la sensibilització, la prevenció i el coneixement en relació  als estereotips sexistes en els mitjans de comunicació i en les xarxes socials. Podeu descarregar-vos les bases en aquest enllaç.

Poden presentar  projecte les persones, grups, associacions o entitats sense ànim de lucre domiciliades a la ciutat de Barcelona. Els projectes hauran de ser inèdits o estar a l’inici de la seva implementació i s’hauran de dur a terme a la nostra ciutat.

El Premi té una dotació de 15.000 €, segons decisió del Jurat.

El termini de presentació de les propostes serà del 4  al 24 d’octubre de 2016.

Els projectes s’hauran de presentar a qualsevol dels registres municipals ubicats a les Oficines d’Atenció a la Ciutadania.

Models de documents normalitzats per a la presentació de projectes:

1. Model Descripció Projecte

2. Model Pressupost Projecte

3. Model Fitxa Resum Projecte

Contingut relacionat