Notícies

Trenquem estereotips en les feines de temporada (PIJ Gràcia)

Categories: Formació General Notícies

07/10/2016

Del 3 al 31 d’octubre l’Assessoria de Drets i Deures Laborals de la Xarxa de Punts d’Informació Juvenil impulsa la 9a edició de la campanya Treballar a l’Hivern.

Des del Punt d’Informació de Gràcia s’aposta per donar eines per conèixer el món laboral des d’una perspectiva crítica i conscient. Per aquest motiu realitzaran 3 activitats a l’Espai Jove la Fontana (Gran de Gràcia 190-192) enfocades a promoure alternatives d’ocupació en els àmbits de les cooperatives i les fires artesanals i a trencar estereotips en la recerca de feina.

Des d’aquest espai us volem destacar especialment l’activitat “Trenquem estereotips en les feines de temporada”, on es parlarà des d’una perspectiva crítica i de gènere sobre els estereotips i desigualtats que afloren en les contractacions massives de treballs de temporada. Aquesta activitat comptarà amb les intervencions de Pilar Carrasquer, professora de sociologia a la UAB, i Joana G. Grenzner, de la Fundació SURT.

Quan? Divendres 28 d’octubre a les 19h.

On? Espai Jove la Fontana (Gran de Gràcia, 190-192, metro Fontana)

Activitat gratuïta, però amb places limitades. Inscripcions en aquest enllaç a partir del 13 d’octubre!

Contingut relacionat